Tylenol

185.0

Tilaa alkuperäinen Tylenol kuumeeseen, flunssaan tai kipuun

Tyleno on johtava ja suosituin parasetamolimerkki, jota käytetään kymmenissä maissa ympäri maailmaa. Se on kipulääke, joka myös alentaa kuumetta. Tyleno ei kuitenkaan ole saatavilla kaikissa maissa, ja potilaiden on usein valittava toinen tuotemerkki, mutta älä huoli, voit ostaa Tyleno verkosta meiltä. Myymme Tyleno 100 kappaleen pakkauksissa, joiden vahvuus on 325 mg per tabletti.

Kuvaus

Tilaa alkuperäinen Tylenol kuumeeseen, flunssaan tai kipuun

Tylenol on johtava ja suosituin parasetamolimerkki, jota käytetään kymmenissä maissa ympäri maailmaa. Se on kipulääke, joka myös alentaa kuumetta. Tyleno ei kuitenkaan ole saatavilla kaikissa maissa, ja potilaiden on usein valittava toinen tuotemerkki, mutta älä huoli, voit ostaa Tylenolia verkosta meiltä. Myymme Tyleno 100 kappaleen pakkauksissa, joiden vahvuus on 325 mg per tabletti.

Mihin Tylenolia käytetään?

Miksi tämä lääke on määrätty? Asetaminofeenia käytetään lievittämään lievää tai kohtalaista kipua päänsärystä, lihaskivuista, kuukautisista, vilustumisesta ja kurkkukivuista, hammassärkyistä, selkäkivuista ja rokotusreaktioista (rokotukset) sekä alentamaan kuumetta.

Tyleno käytetään pääasiassa flunssan ja vilustumisen hoitoon, johon liittyy kuumetta ja kipua. Tyleno on myös erinomainen vaikutus allergioihin, yskään, päänsärkyyn ja kehonsärkyyn sekä moniin muihin alueisiin. Se lievittää oireita ja kuumetta ja antaa sinun mennä töihin tai hoitaa kotia heinänuhasta tai flunssasta huolimatta.

Tilaa Tylenol ilman reseptiä ja tunnet olosi paremmaksi nopeasti

Etsitkö Tyleno ja haluatko tehdä tilauksen? Älä sitten etsi enää, sillä Bonn Drogeriella on markkinoiden suurin lääkevalikoima. Meiltä voit tilata Tyleno lisäksi lukuisia muita valmisteita. Selaa verkkosivustoamme ja katso, mitä muuta tarvitset lääkekaappiisi.

Meillä on korkealaatuisimmat geneeriset ja suosituimmat merkkituotteet ja takaamme, että saat juuri tilaamasi lääkkeen. Meiltä voit ostaa vaikeasti saatavilla olevia tuotteita, kuten Tyleno, ilman, että sinun tarvitsee käydä kaikissa apteekeissa. Tee siis elämästäsi hieman helpompaa ja shoppaile Bonn Drogeriessa, toimitamme pakettisi tietysti vain huippukuljetusyhtiöiden kanssa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tylenol”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *