Subutex 8mg

170.0300.0

toimitus tapahtuu Suomen sisällä

Mikä on Subutex?

Subutex-lääke sisältää buprenorfini-HCl:a, murto-agonistia my-narkoottisessa reseptorissa, ja sitä on saatavana kahdessa annosluokissa, 2 mg buprenorfiinia ja 8 mg buprenorfinia (vapaana emäksenä, suhteessa 2,16 mg:aan buprenorfiinihydrokloridia USP ja 8,64 mg:aan USP-buprenorfini hydrokloridia. ). Jokainen tabletti sisältää myös laktoosia, mannitolia, maissitärkkelystä, povidoni K30:tä, sitrusuutetta, natriumsitraattia ja magnesiumstearaattia.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

osta Subutex 8mg verkosta

Subutex (Buprenorphine) Sublingual Tablet on https://finlandmedapteekki.compäällystämätön soikea, viistoreunainen valkoinen litteä tabletti, jossa on naakkosnumeerine termi, joka tunnistaa tuotteen ja vahvuuden toisella puolella. Se sisältää buprenorfini HCL:ää, osittaista agonistia mu-opioidireseptorissa ja 8 mg buprenorfinia.

Jokainen tabletti sisältää myös laktoosia, mannitolia, maissitärkkelystä, povidoni K30:tä, sitruunahappoa, natriumsitraattia ja magnesiumstearaattia. Subute on tarkoitettu opioidiriippuvuuden hoitoon ja sitä suositellaan induktioon. Sitä tulisi käyttää osana täydellistä hoitosuunnitelmaa, jotta: Sisältää neuvontaa ja psykososiaalista tukea. Voit ostaa Subute 8mg sertifioidulta myyjältä ja verkkoapteekeista.

Subutex 8mg:n ominaisuudet

Saat erinomaista asiakaspalvelua myös oston jälkeen.
Saat 30 päivän palautusoikeuden ja turvalliset maksutavat.
Se auttaa myös nukahtamaan kivuttomasti.
Subute 8mg:n edutSe on paras lievittää kipua ja vähentää opioidioireita.

Subutex 8mg:n haitat

Älä käytä tätä lääkettä ilman lääkärin määräämää reseptiä, jos olet raskaana.
Se erittyy maitoon ja voi vahingoittaa imetettävää vauvaa. Jos imetät vauvaasi, keskustele lääkärisi kanssa ennen tämän lääkkeen ottamista.
Saatat tuntea joitain lieviä sivuvaikutuksia, kuten meluisaa hengitystä, huokausta, pinnallista hengitystä ja hengitystä, joka pysähtyy unen aikana.

toimitus tapahtuu Suomen sisällä

Mikä on Subutex?

Subutex-lääke sisältää buprenorfini-HCl:a, murto-agonistia my-narkoottisessa reseptorissa, ja sitä on saatavana kahdessa annosluokissa, 2 mg buprenorfiinia ja 8 mg buprenorfinia (vapaana emäksenä, suhteessa 2,16 mg:aan buprenorfini hydrokloridia USP ja 8,64 mg:aan USP-buprenorfini hydrokloridia. ). Jokainen tabletti sisältää myös laktoosia, mannitolia, maissitärkkelystä, povidoni K30:tä, sitrusuutetta, natriumsitraattia ja magnesiumstearaattia.

Subutex on tarkoitettu huumausaineriippuvuuden hoitoon ja suositeltava hyväksyntä. SUBUTEia tulee käyttää tärkeänä osana kokonaishoitoa, joka sisältää ohjausta ja psykososiaalista tukea. Henkilöt, jotka ottavat Suboxonea lyhyen ajan, kuten kuukauden, päätyvät yleensä luopumaan ja palaavat huumeiden väärinkäyttöön. Tällä tavalla Suboxonea tulisi ottaa kaiken kattavan ajan. Sen ottaminen puolesta vuodesta vuoteen on standardi, ja monet ihmiset ottavat sen huomattavasti enemmän.

Kuinka käytät tätä lääkettä?

Buprenorfinilla on paikka huumeiden agonistiantagonistien sekalääkkeiden joukossa. Se estää vieroitusoireita, joita esiintyy pysäyttämästä erilaisia ​​​​huumeita. Sitä käytetään osana kokonaisvaltaista huumeiden väärinkäytön hoito-ohjelmaa (esim. johdonmukaisuuden valvonta, hallinto, yhteiskuntasopimus, elämäntapamuutokset).

Käytä tätä reseptiä perusterveydenhuollon lääkärisi koordinoimana, yleensä kerran päivässä. Jos saat useamman kuin yhden tabletin joka päivä, voit laittaa kokonaiset tabletit kielen alle hetkeäkään tai kaksi tablettia peräkkäin kielen alle. Se ei myöskään täytä.

Perusterveydenhuollon lääkärisi vaihtaa sinut tällä hetkellä buprenorfini/naloksoni-yhdistelmälääkitykseen tukihoitoa varten. Seos naloksonin kanssa toimii samalla tavalla kuin buprenorfini vain välttääkseen vieroitusoireita. Se yhdistetään naloksonin kanssa reseptin väärinkäytön (infuusion) estämiseksi.

Buprenorfini toimii parhaiten, kun pääosa aloitetaan huumevieroitusoireiden alkamisen jälkeen. Buprenorfini voi aiheuttaa vieroitusoireita aina, kun se alkaa liian pian viimeisen huumeiden käytön jälkeen. Noudata perusterveydenhuollon lääkärin ohjeita hoitosuunnitelmaasi varten.

Mitä annosta voit käyttää?

Subutex on suunnattu sublingvaalisesti yksinäisenä päiväannoksena. SUBUTE ei sisällä naloksonia ja sitä suositellaan käytettäväksi vain hyväksynnän alla. Lähettämisen jälkeen suositellaan SUBOXONE-kielenalaista kalvoa tai Suboxone-kieletablettia, koska naloksoni on lähellä, kun kliiniseen käyttöön liittyy yksinorganisaatio. SUBUTE in käyttö ilman apua tulisi rajoittaa potilaisiin, jotka eivät siedä Suboxone-kielenalaista kalvoa tai SUBOXONE-sublingvaalitablettia; esimerkiksi ne potilaat, joiden on osoitettu olevan liian herkkiä naloksonille.

Toistuvia käyntejä varten tulee suositella reseptejä. Eri toppien asetelmia ei poisteta heti hoidon aikana tai ilman potilaan seurantakäyntiä.

Mistä voit ostaa?

Jos etsit oikeaa verkkosivustoa, josta voit ostaa Subute verkosta ilman reseptiä, RX Apteekki on oikea paikka.

Lisätiedot

Vaihtoehto:

100, 150, 200

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Subutex 8mg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *