Ritalin 20 mg

170.0290.0

Tilaa Ritalin 20mg verkosta

Ritali LA 20mg tunnetaan myös nimellä Methylphenidate HCL ja sitä käytetään tarkkaavaisuus-/hyperaktiivisuushäiriön hoidossa. Huomio-/hyperaktiivisuushäiriö (ADHD) tai hyperkineettinen häiriö on lasten, nuorten ja aikuisten käyttäytymishäiriö. Noin 3 % lapsista kärsii tästä sairaudesta, minkä vuoksi he eivät pysty istumaan paikallaan ja keskittymään tehtäviin tiettyyn aikaan asti. Lapsilla, joilla on tämä häiriö, voi olla vaikeuksia oppia ja tehdä koulutehtäviä. Niitä on usein hyvin vaikea käsitellä koulussa ja kotona. ADHD-aikuisilla on usein vaikeuksia: keskittyminen.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Tilaa Ritalin 20mg verkosta

Ritalin LA 20mg tunnetaan myös nimellä Methylphenidate HCL ja sitä käytetään tarkkaavaisuus-/hyperaktiivisuushäiriön hoidossa. Huomio-/hyperaktiivisuushäiriö (ADHD) tai hyperkineettinen häiriö on lasten, nuorten ja aikuisten käyttäytymishäiriö. Noin 3 % lapsista kärsii tästä sairaudesta, minkä vuoksi he eivät pysty istumaan paikallaan ja keskittymään tehtäviin tiettyyn aikaan asti. Lapsilla, joilla on tämä häiriö, voi olla vaikeuksia oppia ja tehdä koulutehtäviä. Niitä on usein hyvin vaikea käsitellä koulussa ja kotona. ADHD-aikuisilla on usein vaikeuksia: keskittyminen.

He tuntevat olonsa levottomiksi, kärsimättömiksi, huolimattomiksi ja helposti kyllästyneiksi. Heillä voi olla vaikeuksia hallita yksityis- ja työelämäänsä. Entä jos potilas on lapsi? tai olet teini. Siinä tapauksessa lääkärisi voi määrätä Ritalin LA:ta osana ADHD-hoito-ohjelmaasi, joka sisältää yleensä psykologista, kasvatuksellista ja sosiaalista terapiaa. Voit ostaa Ritalin 20mg sertifioidulta myyjältä ja verkkoapteekeista.

Ritali 20mg:n ominaisuudet

Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten Ritali LA toimii tai miksi tämä lääke on määrätty sinulle, kysy 24/7.
Voit ostaa sen verkosta edulliseen hintaan.
Ritali 20mg:n edut
ADHD on parhaiten hallittavissa.
Se voi auttaa sinua järjestämään tehtäväsi ja parantamaan kuuntelutaitojasi
Ritalin 20mg:n haitat
Tunnet joitain yleisiä sivuvaikutuksia, kuten uneliaisuutta, päänsärkyä, huimausta ja väsymystä.
Sitä ei ole hyväksytty alle kolmivuotiaiden käyttöön.

Lisätiedot

Vaihtoehto:

100, 200, 300

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ritalin 20 mg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *