Kodeiini 100ml

204.0

Kodeiini myytävänä

Prometatsiini HCl ja kodeiinifosfaattisiirappi ovat erinomainen lääke: hengitys- ja yskimisongelmiin. Sitä käytetään yleensä yskän ja allergioiden lääkkeenä yli 18-vuotiailla. Se tarjoaa helpotusta seuraavissa tapauksissa: nuha ja vilustuminen. Sitä annetaan usein lääkärin määräyksen ja annostuksen mukaan, eikä sitä tule antaa alle 12-vuotiaille.

Kuvaus

Kodeiini myytävänä

Prometatsiini HCl ja kodeiinifosfaattisiirappi ovat erinomainen lääke: hengitys- ja yskimisongelmiin. Sitä käytetään yleensä yskän ja allergioiden lääkkeenä yli 18-vuotiailla. Se tarjoaa helpotusta seuraavissa tapauksissa: nuha ja vilustuminen. Sitä annetaan usein lääkärin määräyksen ja annostuksen mukaan, eikä sitä tule antaa alle 12-vuotiaille.

Sinun on erittäin suositeltavaa käyttää lääkettä vastuullisesti ja noudattaa varoitusetikettiä. Turvallisuutesi ja hyvinvointisi ovat ensiarvoisen tärkeitä ja toivotamme sinulle hyviä kokemuksia ja pikaista paranemista. Voit ostaa kodeiinia sertifioidulta myyjältä ja verkkoapteekeista.

Kodeiinin ominaisuudet

Se on opioidi (huume) yskänlääke ja muodostaa tavan.
Jos voit ostaa sen verkosta, saat 24/7 asiakaspalvelua ja 30 päivän palautusoikeuden.
Voit ostaa niitä kohtuuhintaan.
Kodeiinin edut
Se auttaa lievittämään vilustumisen aiheuttamia oireita, kuten yskää
Vaikutus voi auttaa myös muihin hengitystiesairauksiin ja allergioihin
Se auttaa nuhaan ja kutinaan ja tarjoaa pitkäaikaista helpotusta

Kodeiinin haitat

Se on haitallista yliannostukseen liittyville hengitysvaikeuksille.
Huumeriippuvuudella tiedetään olevan seurauksia, jos niitä ei oteta oikein.
Varovaisuutta tulee noudattaa käytettäessä Actavis-prometatsiinisiirappia raskauden tai imetyksen aikana, koska se voi vaikuttaa vauvan terveyteen.

Missä koodia käytetään?

Kodeiinia käytetään lievän tai kohtalaisen kivun hoitoon ja lievitykseen. Tätä käytetään usein ripulin ja ärtyvän suolen oireyhtymän hoitoon ensisijaisesti ripulin kanssa, kun taas difenoksylaattia, paregoria tai laudaania käytetään enemmän äärimmäisen ripulin ja loperamidin (jota saa ilman reseptiä kohtalaiseen ripuliin) hoitoon.

Rajoitettu näyttö viittaa siihen, että syöpäkipu on hyödyllistä, mutta liittyy lisääntyneisiin sivuvaikutuksiin. Sivuvaikutusten vuoksi American Academy of Pediatrics ei rohkaise käyttöä imeväisille. FDA on vasta-aihe alle 12-vuotiaille.

Mikä on annostusmäärä?

Potilaita pidetään samojen ohjeiden mukaisesti kuin kodeini sulfaattihoitoa saavia potilaita, jotka koskevat tiettyjen opioidianalgeettien käyttöä. Molemmissa tapauksissa lääkäreiden tulee mukauttaa hoitoa muiden kuin opioidikipulääkkeiden, opioidien ja/tai kroonisen opioidihoidon muodossa halutulle pohjalle ja/tai yhdistelmävalmisteille.

Kuten kaikkien opioidilääkevalmisteiden kohdalla, säädä kunkin potilaan annostusohjelma hänen aiemman kivunhoitokokemuksensa mukaan. Kodeini sulfaatin aloitusannosta valittaessa on kiinnitettävä huomiota:

Potilas otti aiemmin opioidin täyden päivittäisen annoksen, vahvuuden ja erityisominaisuudet.
Vaaditun kodeiinisulfaatin ekvivalenttiannoksen mittaamiseen käytetyn suhteellisen tehon laskennan luotettavuus.
Potilaan opioiditoleranssin aste.
Potilaan yleinen terveys ja terveydentila.
Kilpailevat lääkkeet.
Potilaan kivun tila ja vaikeusaste.
Riskitekijät, mukaan lukien aiemmat väärinkäytökset, väärinkäytökset tai väärinkäytöksiin viittaaminen. riskitekijät.
Siksi vain ehdotettuja lähestymistapoja voidaan ottaa huomioon seuraavissa annostussuosituksissa, jotka ovat itse asiassa sarja kliinisiä päätöksiä kunkin potilaan hoidossa ajan mittaan.

Potilas, joka saa kodeini sulfaattia, vaatii jatkuvaa uudelleenarviointia kiinnittäen erityistä huomiota kivun hallinnan ylläpitämiseen ja hoitoon liittyvien sivuvaikutusten esiintymiseen. Opioidianalgeettien käytön jatkamisen tarvetta tulee arvioida uudelleen tarpeen mukaan kroonisessa hoidossa, erityisesti ei-syöpäkivun hoidossa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kodeiini 100ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *