klonopin 2 mg

170.0290.0

Osta klonopin  verkosta

Klonopin toimitetaan tabletteina ja oraaliliuoksena (tabletti, joka liukenee nopeasti suussa) suun kautta. Se otetaan tavallisesti ruuan kanssa tai ilman yhdestä kolmeen kertaan päivässä. Noudata huolellisesti reseptitarrassa olevia ohjeita ja pyydä lääkäriäsi tai apteekista selittämään kaikki,

mitä et ymmärrä. Bentsodiatsepiini on klonatsepaami. Se vaikuttaa aivokemikaaleihin, jotka voivat olla epätasapainossa hallita epilepsiaa ja muita ahdistuksen muotoja.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Osta klonopin  verkosta

Clonazepam toimitetaan tabletteina ja oraaliliuoksena (tabletti, joka liukenee nopeasti suussa) suun kautta. Se otetaan tavallisesti ruuan kanssa tai ilman yhdestä kolmeen kertaan päivässä.

Noudata huolellisesti reseptitarrassa olevia ohjeita ja pyydä lääkäriäsi tai apteekista selittämään kaikki, mitä et ymmärrä. Bentsodiatsepiini on klonatsepaami. Se vaikuttaa aivokemikaaleihin, jotka voivat olla epätasapainossa hallita epilepsiaa ja muita ahdistuksen muotoja.

Klonatsepaamia, eräänlaista kouristuslääkettä, käytetään aikuisilla ja lapsilla tiettyjen kohtaushäiriöiden (mukaan lukien poissaolokohtaukset tai Lennox-Gastaut-oireyhtymä) hoitoon.

Klonatsepaamia käytetään myös aikuisilla paniikkihäiriön (mukaan lukien agorafobia) diagnosointiin. Tuotenimellä Klonopin myytävä reseptilääke on Clonazepam oraalinen kapseli. Joissakin tapauksissa ne eivät välttämättä ole saatavilla tuotemerkkijulkaisuna kaikissa vahvuuksissa tai muodoissa.

Kuinka se toimii?

Klonatsepaami on lääkeryhmä, jota kutsutaan bentsodiatsepiineiksi. Lääkeluokka on yhtä tehokas lääkeluokka. Ja näitä lääkkeitä käytetään vain yleisiin tarkoituksiin.

Klonatsepaamin tehtävänä on lisätä gamma-aminovoihapon (GABA) aktiivisuutta. Tämä on kemikaali, joka välittää viestejä hermoston kautta. Voit olla ahdistuneessa tilassa, jos sinulla ei ole tarpeeksi GABA:ta.

Se voi aiheuttaa paniikkikohtauksia tai kouristuksia. Sinulla on enemmän GABA:ta kehossasi, kun otat tätä lääkettä. Sen avulla voit saada vähemmän paniikkikohtauksia ja pahoinpitelyjä.

Monet lääkkeet, vitamiinit tai yrtit, joita saatat käyttää, häiritsevät Clonazepam oraalitabletin käyttöä. Vuorovaikutus on, kun lääkkeen vaikutustapa muuttaa ainetta. Se voi olla vaarallista tai lääke ei ehkä toimi hyvin.

Lääkäri antaa huolellisesti kaikki lääkkeet komplikaatioiden estämiseksi. Varmista, että lääkäri kertoo sinulle kaikista käyttämistäsi lääkkeistä, ravintolisistä tai yrteistä. Keskustele lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa nähdäksesi, kuinka tämä lääke voi vaikuttaa mihinkään muuhun, jota käytät.

Missä klonatsepaamia käytetään?

Paniikkihäiriötä hoidetaan klonatsepaamilla. Tätä käytetään myös krampien välttämiseen. Klonatsepaamia voidaan käyttää osana yhdistelmähoitoa. Tämä tarkoittaa, että muut lääkkeet saattavat edellyttää sinun ottamista.

Tiettyjen kohtausten hallitsemiseksi klonatsepaamia käytetään yksinään tai yhdessä muiden lääkkeiden kanssa. Sitä on myös käytetty lievittämään paniikkikohtauksia (äkillisiä, arvaamattomia voimakkaan pelon ja ahdistuksen kohtauksia). Tämä toimii vähentämällä epäsäännöllistä sähköistä toimintaa aivoissa.

Lisäksi klonasepaamia käytetään antipsykoottisten sairauksien oireiden hoitoon ja akuuttien katatonisten reaktioiden (tilat, joissa henkilö ei liiku, puhu tai liiku tai kuulostaa epänormaalilta) hoitoon antipsykoottisia lääkkeitä käyttävien hoitojen haittavaikutuksena (antipsykoottisten lääkkeiden toimintakyvyttömyys). Tutki lääkärisi kanssa tämän lääkkeen käytön mahdollisia vaaroja tilallesi.

Mikä on annostusmäärä?

1,5 mg päivässä per päivä jaettuna 3 annokseen; määriä 0,5 mg:sta 1 mg:aan joka kolmas päivä voidaan suurentaa ennen kuin kohtaukset on hoidettu riittävästi tai jos lisämuutoksia vältetään sivuvaikutuksilla.

– Maksimiannos: 20 mg/vrk

Lisätiedot

st

100, 200, 300

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “klonopin 2 mg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *