desloratadine actavis 5mg

250.0

kuuma ostaa Actaviksen verkosta

desloratadine actavis Genérics, monikansallinen lääkeyhtiö, joka osti aiemmin lisensoituja ja geneerisiä lääkkeitä sekä käsikauppalääkkeitä ja biologisia aineita ennen kuin osti irlantilaisen Allergan, Inc:n, joka tunnettiin aiemmin nimellä Watson Pharmaceuticals ja Actavis plc Actavisilla on kaupallinen läsnäolo yli 100 maata.desloratadine actavis

Kuvaus

kuuma ostaa Actaviksen verkosta

desloratadine actavis Genérics, monikansallinen lääkeyhtiö, joka osti aiemmin lisensoituja ja geneerisiä lääkkeitä sekä käsikauppalääkkeitä ja biologisia aineita ennen kuin osti irlantilaisen Allergan, Inc:n, joka tunnettiin aiemmin nimellä Watson Pharmaceuticals ja Actavis plc Actavisilla on kaupallinen läsnäolo yli 100 maata.

Actavis PLC markkinoi merkkituotteita kuuteen kategoriaan, joihin kuuluvat: estetiikka / ihotauti / plastiikkakirurgia; neurotiede / keskushermosto; silmähuolto; naisten terveys ja urologia; maha-tulehdus- ja kystiset fibroidit ja sydän- ja verisuonitaudit sekä tartuntataudit ..

Botox, Namenda, Restasis, Linß, Bystolic, Juvederm, Latisse, Loestrin Fe, Estrace, Teflaro, Ozurdex, Optive, Natrelle, Viibryd, Saphris, Enablex, Actonel, Androderm, Gelnique ja muut ovat osa yrityksen tuotevalikoimaa.

Maailman kolmanneksi suurinta geneeristä lääkettä valmistavaa yritystä johtaa Actavis PLC. Yhtiö sijoittui 12 globaalilla markkina-alueella kolmen parhaan joukkoon, viiden parhaan joukkoon 16 globaalilla markkinoilla ja kymmenen parhaan joukkoon 33 globaalilla markkinalla. Medisillä on yli 300 asiakasta maailmanlaajuisesti ja se tarjoaa yli 200 tuotetta.

Myös onkologiassa ja muissa terapeuttisissa kategorioissa Actavis PLC kehittää biologisesti samankaltaisia ​​tuotteita, ja tällä hetkellä kehitteillä on viisi biologisesti samankaltaista tuotetta. Actavis PLC:llä on maailmanlaajuisesti yli 40 tehdasta ja jakelijaa, joiden kapasiteetti on noin 40 miljardia yksikköä vuodessa. Anda Inc, Yhdysvaltain neljänneksi suurin geneeristen lääkkeiden jakelija, oli aikoinaan osa Actavis Global Operaatiota.

Mihin desloratadine actavis on varannut?

ACTAVIS promethazine auttaa korjaamaan aivojen kemiallista epätasapainoa. Sitä käytetään sairauksien, kuten:

ACTAVIS hoitaa refluksiesofagiitin. Tämä voi johtua siitä, että ruoka ja happo ”pestään takaisin” (refluksoidaan) ruokatorveen (ruokatorvi mahasta).

Refluksi voi aiheuttaa polttavaa tunnetta rinnassa, joka tunnetaan myös nimellä närästys, kurkussa.

ACTAVISia käytetään myös refluksiesofagiitin ehkäisyyn tai kääntämiseen.

Skitsofrenia, ajattelun, tunteen ja käyttäytymisen häiriö.

Kaksisuuntainen mielialahäiriö on häiriö, jossa mielialan vaihtelut (mania) tai alaspäin (masennus) jatkuvat. Potilailla on yliaktiivisuutta, kohoamista tai ärtyneisyyttä manian aikana. Potilaat voivat kokea masennusta tai syyllisyyttä masennuksen aikana, heillä voi olla energian puutetta, ruokahaluttomuutta ja unihäiriöitä.

Actavis Inc tuotti kirjaimellisesti satoja erilaisia ​​lääkkeitä. Se tunnettiin myös geneeristen lääkevalmisteiden valikoimasta ja omasta tuotemerkistään. Allergan myy myös merkkilääkkeitä ja siirtää geneerisiä tuotteita Teva Pharmaceuticalsille. Jotkut Actavis, Inc:n merkittävimmistä lääkkeistä on kuvattu alla:

Actonelia käytetään osteoporoosin komplikaatioiden hoitoon.

Androderm laastari (testosteroni) on depotlaastari, jota käytetään leikkauksen, sairauden tai muun häiriön seurauksena alhaisten testosteronitasojen ongelmien hoitoon.

Yritys valmisti erilaisia ​​geneerisiä masennuslääkkeitä, kuten selektiivisiä serotoniinin takaisinoton estäjiä ja trisyklisiä masennuslääkkeitä.

Yritys on valmistanut useita erilaisia ​​geneerisiä bentsodiatsepiinilääkkeitä.

Annostus:

6,25 mg / kodeiini 10 mg / 5 ml: Actavis

4-6 tunnin välein, 5 ml suun kautta tarpeen mukaan.

Suurin annos: 30 ml (prometatsiini 37,5 mg) 24 tunnissa. Kodeiini 60 mg.

Tarkkaa mittaustyökalua tulee käyttää nestemäisille valmisteille.

Käyttö: Ajoittainen yskän lievitys ja astmaoireet ylemmissä hengitysteissä tai vilustumisoireet.

Mistä ostaa?

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “desloratadine actavis 5mg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *