Dalacin 150mg

150.0260.0

osta Dalacin Medicine verkosta

Kapseli Dalacin on antibiootti, jota käytetään useiden bakteeri-infektioiden hoitoon ja se taistelee bakteereja vastaan. Se on osallisena keuhkoinfektioissa (esim. keuhkokuume), keuhkoissa, mahassa, ihossa ja pehmytkudoksissa

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

osta Dalacin Medicine verkosta

dalacin | dalacin voide | kuinka nopeasti dalacin vaikuttaa Kapseli dalasiini on antibiootti, jota käytetään useiden bakteeri-infektioiden hoitoon ja se taistelee bakteereja vastaan. Se on osallisena keuhkoinfektioissa (esim. keuhkokuume), keuhkoissa, mahassa, ihossa ja pehmytkudoksissa, luissa ja nivelissä sekä hampaissa. Tämä auttaa oireita lievittämään ja taustalla olevaa infektiota toipumaan. Kun teet sen säännöllisesti joka päivä, muistat tehdä sen. Lääkärisi määrittää sinulle oikean annoksen. Vaikka tuntisit olosi paremmaksi, älä jätä väliin annosta ja suorita koko hoitojakso. Lääkityksen lopettaminen liian aikaisin voi aiheuttaa infektion uusiutumisen tai pahenemisen.

Miten dalasiini toimii?

Lääkeluokka, joka tunnetaan nimellä antibiootit, on klindamysiini. Sitä käytetään myös infektioiden välttämiseen ihmisillä, joilla on sydänsairaus ja joilla on suuri infektioriski ennen hammasleikkausta. Estämällä bakteerien kasvua klindamysiini tuhoaa bakteereja, eivätkä ne voi lisääntyä.

Tätä lääkettä voidaan myydä useilla tuotenimillä ja eri tyypeillä. Mikään tietty tavaramerkki ei saa olla saatavilla kaikissa muodoissa tai hyväksyä kaikissa tässä esitetyissä olosuhteissa. Kaikista tässä mainituista tarpeista huolimatta jotkin tämän lääkkeen formulaatiot eivät ehkä ole saatavilla.

Lääkärisi voi määrätä tätä lääkettä muihin kuin tässä mainittuihin sairauksiin. Voit halutessasi keskustella lääkärisi kanssa, jos et ole maininnut sitä tai olet epävarma, miksi käytät sitä. Älä lopeta lääkkeen käyttöä keskustelematta lääkärin kanssa.

Annostus:

Suositeltu klindamysiiniannos aikuisille lasillisen vettä kera on 150–430 mg 6 tunnin välein.

Klindamysiini riippuu vauvan painosta. Määrätty annos on 2–5 mg ruumiinpainoa kohti 6 tuntia kilogrammaa kohti.

Pienin aikuisten annos on 300 mg tuntia ennen leikkausta ja 150,0 mg otettuna 6 tuntia ensimmäisen annoksen jälkeen ennen leikkausta tai hammashoitoa.

Määrätty annos on 600–900 mg 6–8 tunnin välein, jos se annetaan laskimoon (laskimoon).

Mistä ostaa

RX Apteekki voit helposti ostaa Dalacinin verkosta ilman reseptiä.

Lisätiedot

Variantti

100st, 150st, 200st

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dalacin 150mg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *