Hydrokodoni 10 mg

185.0289.0

Kuinka hydrokodonibitartraatti verkossa

Hydrokodon bitartraatti, josta määrättiin yli 135 miljoonaa reseptiä vuonna 2012, on yleisimmin määrätty lääke krooniseen ja akuuttiin kipuun Yhdysvalloissa. Yhdysvallat on suurin hydrokodon käyttäjä, sillä se käyttää 99 % maailman tarjonnasta 4,4 %:lle maailman väestöstä. Hydrokodon tunnetaan ensisijaisena opioidien väärinkäytön ja väärinkäytön aiheuttajana sen helpon saatavuuden ja väärinkäyttömallin vuoksi.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Kuinka hydrokodonibitartraatti verkossa

Hydrokodonibitartraatti, josta määrättiin yli 135 miljoonaa reseptiä vuonna 2012, on yleisimmin määrätty lääke krooniseen ja akuuttiin kipuun Yhdysvalloissa. Yhdysvallat on suurin hydrokodonin käyttäjä, sillä se käyttää 99 % maailman tarjonnasta 4,4 %:lle maailman väestöstä. Hydrokodoni tunnetaan ensisijaisena opioidien väärinkäytön ja väärinkäytön aiheuttajana sen helpon saatavuuden ja väärinkäyttömallin vuoksi.

Yhdessä asetaminofeenin tai ibuprofeenin kanssa kroonisen kivun hoitoon ei ole lyhytvaikutteisia kliinisiä hydrokodonin tehokkuustutkimuksia. Vuodesta 2014 lähtien on hyväksytty kaksi pitkäaikaista hydrokodoniformulaatiota. Hydrokodon 325 mg:n rajan lisäksi FDA on siirtänyt hydrokodon luettelosta III luetteloon II 6. lokakuuta 2014 alkaen. Tässä katsauksessa tarkastellaan hydrokodon farmakokinetiikan, farmakodynamiikan ja turvallisuuden kehitystä yleisenä, mutta kiistanalaisena lääkkeenä. Yhdysvallat.

Kuinka käyttää Hydrocodone-bitartraattia?

Hydrokodon käytetään voimakkaan kivun lievitykseen. Hydrokodoni on osa lääkevalmisteiden luokkaa, jota kutsutaan opioidikipulääkkeiksi (huumeiksi). Se toimii aivoissa muuttaakseen kehosi tuntemusta ja kipuvastetta.

Älä käytä pitkävaikutteista hydrokodon muotoa lievittääksesi lievää tai menetettyä kipua muutaman päivän ajan.

Lue apteekkihenkilökuntasi lääkitysopas ja potilastiedote ennen kuin aloitat hydrokodon käytön ja kun täytät uudelleen. Lue lisää.

Älä ota tätä lääkettä tarvittaessa äkilliseen (läpäisy-)kipuun lääkärisi ohjeiden mukaan. Tämän lääkkeen ottaminen suun kautta, yleensä 12 tunnin välein, lääkärisi ohjeiden mukaan. Voit ottaa tämän lääkkeen ruoan kanssa tai ilman. Se voi auttaa sinua ottamaan tämän lääkkeen ruoan kanssa, jos sinulla on pahoinvointia.

Niele kapselit kokonaisina. Älä poista, pureskele tai liuottaa kapseleita.

Annos riippuu terveydestäsi ja hoitovastestasi. Älä lisää tai käytä tätä lääkettä useammin tai pidempään kuin on määrätty. Et muuta tilaa nopeammin ja lisää negatiivisten vaikutusten riskiä.

Kipulääkettä on parasta käyttää, kun ensimmäiset kivun merkit ovat läsnä. Lääke ei ehkä toimi yhtä hyvin, jos odotat kivun pahenemista.

Muita voidaan myös määrätä kivunlievitykseen. Pyydä lääkäriltäsi tai apteekista hydrokodonia muiden lääkkeiden kanssa turvallisesti.

Lääkärisi voi asteittain pienentää annostasi estääkseen vieroituksen. Kerro heti lääkärillesi tai psykiatrillesi, jos sinulla on vieroitusoireita, silmien polttamista, pahoinvointia, ripulia, oksentelua, kehon kipuja tai äkillisiä käyttäytymismuutoksia.

Annostusohjeet:

Kysy vain lääkäriltäsi tai apteekista, pitäisikö sinun lopettaa tai muuttaa toisen opioidireseptin käyttö, ennen kuin aloitat tämän lääkkeen käytön. Muita voidaan myös määrätä kivunlievitykseen. Pyydä lääkäriltäsi tai apteekista hydrokodon muiden lääkkeiden kanssa turvallisesti.

Lääkärisi voi asteittain pienentää annostasi estääkseen vieroituksen. Kerro heti lääkärillesi tai psykiatrillesi, jos sinulla on vieroitusoireita, silmien polttamista, pahoinvointia, ripulia, oksentelua, kehon kipuja tai äkillisiä käyttäytymismuutoksia.

Opioidien ja opioidiformulaatioiden lupaukset vaihtelevat potilaiden välillä. Siksi hydrokodon bitartraatti- ja asetaminofeenitablettien keskimääräinen päiväannos on laskettava varoen. Bitartraatti- ja asetaminofeenitablettien 24 tunnin annos potilaalle on turvallisempi kuin hydrokodon- ja asetaminofeenitablettien yli 24 tunnin annos ja yliannostuksesta johtuva haittatapahtuma.

Mistä ostaa?

Voit ostaa hydrokodon bitartraattia helposti verkosta RX Apteekin kautta ja saat kotiinkuljetuksen.

Lisätiedot

Vaihtoehto:

100st, 150st, 200st

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hydrokodoni 10 mg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *